0pus165 bestaat alweer sinds 2009! De naam 0pus165 is ontstaan uit de term Opus (dit is de nummering van composities in volgorde van ontstaan of van verschijnen) en ons ledenwervingsgebied 0165.

Sopranen: Karen Van Camp,  Marleen Dubbelman,
Marie-Louise Engels, Inge Langeweg, Saskia Steenhuizen,
Jeanette Bruinincx

Alten: Nicole Buijs, Adriënne Vriens, Henriëtte Denissen,
Ludwina Van Dorst, Sandra Gunter, Hilde Goossens,
Josien Beekers, Lia van Gastel, Marianne Steenbergen,
Marly Rijnders, Lisette Kobussen

Tenoren: Cis Van Doren

Bassen:  Adrie Schutjes, Peter Schellingerhout

Dirigente: Pascale De Turck

Al van jongs af aan was muziek een passie voor Pascale. Na haar studies aan het koninklijk Conservatorium te Antwerpen en Gent was zij werkzaam als zangeres bij de Vlaamse Opera, waar ze met tal van bekende regisseurs (Robert Carson e.a.) en dirigenten (Silvio Varviso e.a.) samenwerkte.

Door Peter Burian werd ze gevraagd om een rol te vertolken in zijn wereldcreatie in Wenen.
Voor de kameropera Transparant vertolkte ze de rol van Miss Jessel in ‘The turn of the screw’.
Bij de musicalafdeling van het Ballet van Vlaanderen vertolkte ze de rol van Svetlana in de musical Chess en Lady Beaconsfield in de musical Jekyll & Hyde.

Verder deed Pascale concerten voor radio 1 en trad ze met Koraal vzw op in verschillende steden met een wereldmuziekprogramma rond gedichten van Marion Bloem.
Als zangcoach/stempedagoog is zij momenteel verbonden aan de Kunsthumaniora te Antwerpen
en was zij ook werkzaam aan de Fontys Hogeschool te Tilburg en het Conservatorium te Brussel.

Met 0pus165 wil zij haar passie delen en overbrengen op de koorleden om een zo’n hoog mogelijke kwaliteit te bereiken.
Samen zingen en samen werken staan bij haar hoog in het vaandel en dat alles in een gemoedelijke, maar werklustige sfeer.


Pianiste: 
Alison Shek

Alison Shek (1996), is een enthousiast en bevlogen pianiste die op haar achtste levensjaar begon met het volgen van pianolessen bij André Telderman op de muziekschool ‘Nieuwe Veste’ te Breda.

In 2020 heeft ze haar Master of Music piano klassiek behaald aan de Conservatorium van Tilburg.
Tijdens haar studie maakte ze deel uit van verschillende ensembles en projecten waaronder ‘Creation de Monde’ van Milhaud en ‘De Stijl’ van Andriessen o.l.v. Leon Berendse en Etienne Siebens en was ze actief als pianodocente aan Factorium Podiumkunsten.

Sinds 2016 begeleidt Alison met veel plezier en enthousiasme 0pus165.  Daarnaast werkt ze als pianodocente in Breda, verzorgt ze muzieklessen en muziekworkshops vanuit het Energiehuis Dordrecht en geeft ze vanuit de Nieuwe Veste muzieklessen op verschillende basisscholen in Breda en omstreken.