Open repetitie 16 september

0pus165 is een kleine zanggroep van 12 dames en 5 heren wat onder begeleiding van de Vlaamse Pascale de Turck en pianiste Alison Shek mooie muziek maakt.
We zingen pop (zijn echter absoluut geen popkoor), close harmony, jazz, musical en Nederlandstalig. Bijna alle arrangementen die we zingen zijn 4-stemmig waarbij we streven naar een mooie samenklank en het vertellen van het verhaal achter het lied.

We zingen op donderdagavond van 19:45 tot 22:00 in de Muzen in Roosendaal, in een hele ruime zaal waar de luchtcirculatie heel goed op orde is.

Op dit moment repeteren we voor een klein optreden op zondagmiddag 12 december in De Moriaan.
Mocht je bij 0pus165 komen zingen dan vragen we je, als een vorm van project, in ieder geval tot en met dat moment te verbinden.

In september zingen we nog in 2 groepen om de noten sneller in te kunnen studeren.
16 September repeteren de mannen van 19:45 – 20:45. Na een korte gezamenlijke pauze gaat de repetitie verder met de vrouwen.

Wil je graag een keer sfeer komen proeven en horen en zien of 0pus165 iets is voor jou? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten op de open repetitie van donderdag 16 september.

I.v.m. corona zetten we nog geen koffie, maar vragen we eenieder zelf wat te drinken mee te brengen als je daar behoefte aan hebt.

Het is fijn als je ons via mail  (opus165@gmail.com) laat weten dat je komt, dan kunnen wij zorgen dat de muziek voor je klaarligt.