Concert ‘Muzen in verbinding’ 27 mei 2018

In Cultuurhuis deSuite vindt op zondag 27 mei a.s. een bijzonder concert plaats.
Vijf Roosendaalse verenigingen hebben de handen ineen geslagen om zich te presenteren in een gezamenlijk concert onder de naam ‘Muzen in verbinding’.
Tot eind 2007 werd jaarlijks een ‘Dag der Muzen’ georganiseerd. Deze dag viel weg nadat eigenaar Ton van de Geijn stopte met De Muzen – Centrum voor kunsteducatie. Vanaf dat moment biedt het pand, gebouwd door architect Jacques Hurks, onderdak aan vele culturele organisaties die komen om samen te zingen, te dansen of muziek te maken. Het initiatief voor een concert, zoals een voormalige Dag der Muzen, kwam eind 2017 van een van deze organisaties. Het idee werd verder uitgewerkt door zanggroep 0pus165, Kamerorkest Roosendaal, JazzGeijn, Dynamo en Danstheater Roosendaal.

Het resultaat van deze samenwerking kunt u zien en horen op 27 mei a.s. De combinatie van zang, dans en muziek levert een gevarieerd programma op. Elke organisatie presenteert eigen werk en daarnaast zijn er diverse optredens in verrassende samenstellingen.

Het concert vindt plaats op 27 mei a.s. om 13:30 uur in Cultuurhuis deSuite, Burgerhoutsestraat 23, Roosendaal. Toegang: kinderen t/m 4 jaar gratis, kinderen t/m 12 jaar €4,-; volwassenen €8,50.
Kaarten reserveren kan via de deelnemende organisaties of vanaf 19 mei via Cécile Cooijmans cecile.cooijmans@kpnmail.nl of zijn te koop aan de zaal voor aanvang van het concert.