Cuma 31 maart 2019

0pus165 wordt 10 !

Dit jaar bestaat 0pus165 alweer 10 jaar ! Sinds het eerste optreden in 2009 in het musicalspektakel “Hij komt” en het laatste kerstconcert “Warme Winterklanken” in de Paterskerk is de groep flink veranderd. Leden en pianisten kwamen en gingen soms ook weer. Maar, het fundament is altijd gebleven: een niet al te grote groep die garant staat voor plezier in het zingen en kwaliteit met Pascale De Turck als dirigente. Zij staat al sinds het begin voor de groep en is in grote mate verantwoordelijk voor de mooie klank van 0pus165. Sinds 2 jaar wordt de groep begeleid door pianiste Alison Shek. Bij optredens neemt Frans Van Zundert plaats achter de drums. In dit jubileumjaar treedt 0pus165 tweemaal op. Tijdens de CUMA krijgt het publiek een preview van het jubileumconcert dat plaats zal vinden op zaterdagavond 23 november 2019. Hou de datum alvast vrij in je agenda. Wij zijn klaar voor een plezierig feestjaar en hopen alvast dat veel mensen zullen meevieren !

Om onze groep volledig te maken, zijn we nog op zoek naar sopranen en bassen. Wij repeteren op donderdagavond in De Muzen. Mocht je na ons optreden zin hebben om mee te komen zingen, kan je ons altijd een bericht sturen via opus165@gmail.com.